Tänään pääsin vuorostaan keittiön kimppuun. Homma alkoi veden eristyksellä kun kaappien taakse vesipisteiden - myös saarekkeen option - taakse asensin vedeneristeen niin, että sen alareuna taittuu jonkun sentin laatan päälle. Tämä siksi, että tilassa ei ole lattikaivoa ja näin mahdolliset vuodot saadaan esiin niiden aiheuttamatta varsinaista vesivahinkoa.

Siinä välissä kun odotin vedeneristeen kuivumista asensin liesituulettimen. Muuten ihan hauska ja helppo homma mutta yhtälö, jossa 132cm väliin piti saada 135,5 cm putkea ei meinannut mennä mun päähän. Saati, että olisin omin pikku kätösin sen toteuttanut. Sain omasta mielestäni ala-arvoisen tuloksen yhden jatkon avulla, mutta sain vastaavalta puhtaat paperit ja kuulin, etteivät ammattilaisetkaan niitä sen kummemin saa... Hyvä niin - minulle.

Liesituuletin paikallaan ja kaikki tiivisteet asianmukaisesti piilossa jopa ilma jeesusteippiä. Ja  kyllä tuli hikikin.

Suojapeltejä en asentanut vielä paikalleen koska sähkäreiltä uupuu huipparin ohjaus. Mutta huolimatta korkeasta huonekorkeudesta sain jatkohormin riittämään niin, ettei liesituuletin juurikaan ylitä suositusta. Toisaalta kun kumpikaan emme ole mitään bygmejä on parempikin, että kupu on hieman ylempänä kun vain imuteho riittää. Ja jos ei riitä pannaan katolle isompi mylly...