Eilen sain tehtyä lasiterassin rossilattian valmiiksi. Runko on siinä mallissa, että pintana olevat kakkosneloset voi keväällä vaihtaa haluttuun materiaaliin. Hieman jäi vaivaamaan muistikuva siitä, että oven edessä olevan rapun tai tason syvyys ovesta ulos päin tulisi olla minimissään jotain... Nyt se on 600mm ja helposti korjattavissa kun asia tulee esiin ja selviää.

Samalla tein terassilta rappuset yli edessä olevan kalliorinteen, joka jäätyessään on huisin liukas. Korkeuseroa syntyi kaikkiaan hieman toista metriä terassin pinnasta soralle. Taiteiluksihan se homma meni, että sai rappustasot vielä johonkin kiinni, mutta loppputulos on hyvä. Kestää toisenkin talven :-)

Tänään viimeistelin rappuset ja leikin kallioporaria kun louhin iskuporakoneella terassin edessä olevan lammikon edestä kannaksen pois, jotta vesi pääsee virtaamaan pois sokkelin vierestä. Kyseessä ei ole iso lammikko, mutta aina se siinä on seissyt ja homma pitänyt tehdä koko kesän-syksyn-alkutalven. Nyt se on tehty.

Ilmastointikuvaa odotellessa otin tallin työpöydän työn alle. Pöytälevy on odottanut tallissa jo tovin, mutta tänään päätin hyödyntää talon koolauksesta jääneitä 47x47 ja 48x98 puutavaraa rungon tekoon. Samalla päätin tehdä hieman lisää säilytystilaa pöydän alle kun varastoista löytyi vielä vaneria sen verran, että sain hyllytkin samoin tein paikoilleen.

Tonin työpöytä 3000x600. Alle mahtuu "muuttolaatikot", jottei rojupiilot vaan lopu.