Tänään meillä oli nk. muuttokatselmus, johon osallistuivat meidän ja vastaavan mestarin lisäksi rakennustarkastaja, palotarkastaja sekä KVV -puolen tarkastaja. Nuhteita tuli ainoastaan puuttuvasta energiatodistuksesta, jonka olimme toimittaneet jo luparuljanssin yhteydessä vuosi sitten. Olisi pitänyt olla sama paperi uusilla päivämäärillä nimineen päivineen. Toimitetaan se sitten jälkipostissa... Jopa minun puristimien avulla silmänlumeeksi rakentelemani sisäkaide meni läpi mainittavan pitkistä arvioivista katseista huolimatta =D

Nyt saisimme siis muuttaa Ketunkoloon - ainakin viranomaisten mielestä.

Itse lupasin itselleni, että talo on sisältä valmis, kun muutamme. Vai sanoinko, että listoja ei saa puuttua. Sen verran olen valmis antamaan periksi, että kalusteiden vioittuneiden osien tilalle tulevat saavat tulla senkin jälkeen, kun olemme muuttaneet. Ilmastoinnin eristyksen pyrin tekemään valmiiksi. Kaikki lasit(välitila, kaide ja saunan seinä) tulee olla asennettuna ennen muuttoa. Kaiutinjärjestelmä on vielä sen verran hämärän peitossa, että sen toteutus jäänee muuton jälkeiseen elämään. Sähkö- sekä LV-työt tulee olla valmiita sisällä ennen muuttoa. Poikkeuksen tehnee joidenkin ulkovalojen kytkentä sähkökaapissa joskus myöhemmin. Kaikki komerot ja Sovellat yms. kiinteiksi kalusteiksi luettavat tulisi olla valmiina ja paikallaan.

Tämä tarkoittanee, että jos kaikki menee hyvin, intoa ja tehoa riittää pääsemme ensi viikon lopulla muuttamaan itsemme uuteen osoitteeseen, jonka tituleeraus raksasta tarttis oppia muuttamaan kodiksi, taloksi tms...

Kuvamateriaali tällä sivustolla rajoittunee sitä mukaa, kun saamme tavaraa muutettua uuteen osoitteeseen. Listoituksista ei kuvien välityksellä juuri kostu. Sauna ja keittiö laseineen odottaa vielä valmistumistaan. Tutuille on todettava, että pian pääsee paikan päälle katsomaan tuloksia. Jäämme odottamaan kalenterin täyttymistä ;)

Kun sisällä sensuuri valtaa alaa kiinnitämme huomion ulkopuolen valmistumiseen. Aikataulullisesti se menisi jotenkin niin, että kesäkuussa maalataan ulkoverhous, pinnoitetaan sokkeli ja tehdään puuterassin sokkeli sekä laatoitetaan lasiterassi. Elokuussa tehdään koristeverhous(nurkat, smyygit ja vuorilaudat) syyskuussa kivetetään etupiha ja rakennetaan eturappujen alaosa. Lokakuussa tehdään puuterassi ja joitain viherrakennelmien runkoja. Marraskuussa säiden salliessa viimeistellään edellä mainittuja.