Tänään pääsimme vihdoin lattian laatoituksen makuun. Ensin oli suunnitellusti vuorossa pesuhuoneen ja saunan lattioiden vuoro. Sattumalta oli joku kuin suunnitellut huonekoot niin, että toiseen suuntaan päästiin täysillä laatoilla =D Lattiakaivot saatiin kivasti kohdalleen eikä suurempia määriä tuskanhikeä tarvinnut valutella.

Pesuohuoneen ja saunan lattialaatat paikallaan.

Hyvässä vauhdissa kun oltiin päätimme laatoittaa vielä porukassa WC2 lattian. Sekin meni suhteellisen mutkattomasti jos ei lasketa rosterista kaivon reunusta, joka mokoma oli ruosteessa. Sikäli onni, että huomasin - olisi se ollut perin ikävää irroitella lattiasta vaimon huomattua asia.

WC2 lattia ja edellä mainitsemani vedeneristeen reuna näkyy kivasti. Pideen putkelle tekemäni korokkeen ajattelin ainakin alustavasti jättää ilman laattaa, jos kaluste peittäisi sen. Täytyy vielä testata ja jos vaatii liimataan muutama pala.

Päivä täys ja isännän tulikaste

Päivän puuhastelusta rohkaistuna päätin jatkaa laatoitusta pukuhuoneenkin osalta. Näin ei suuremmin enää tarvitse suojata vedeneristeitä ja kun talon koko päädyn lattialämmityskin on poissa päältä, ei sitä tavitse enää uudelleen pudottaa pois yhden huoneen vuoksi. Koeladonta, mittaus, apuviivat, kiinnityslaasti, valaistus, puhtaat työvälineet, laattoja ja menoksi. Etukäteisvalmisteluineen ja loppusiivouksineen tahti oli noin 1h ja 1m2 ei paha kun mukana oli 5 oviaukkoa vaikkei suurempia kallistuksia ollutkaan. Ensimmäisen tunnin aikana tuli hieman "hiki", mutta sekin helpotti loppua kohti vaikkakin pikku väsy alkoi jo 13h päivän päätteeksi vaivatakin. Ainakin iltahämärässä puolueellisten silmälasien läpi katsottaessa uskoisin jäljen olevan kelvollista - ainakin ison, paksun maton kanssa ;-)

Pukuhuoneen lattia a´la isäntä. Keskellä komeilee starttipala 12 laattaa, joka sai osakseen hieman liikaa huomiota kiinnityslaastilta.