Laskennallisesti vedeneristettävää pinta-alaa saunasta, pesuhuoneesta, WC2:sta ja pukuhuoneesta tuli noin 33m2. Saunassa alumiinipaperiin ja SaunaSatuun asti, niin, että SaunaSatun alumiinipaperin alle vedeneriste ja alumiinipaperi liimattuna tuoreeseen vedeneristeeseen. Pesuhuoneessa seinät ylös asti niin, että katossa olevan SaunaSatun reunaan liimattiin alumiiniteippi, joka käännettiin seinälle ja siihen päälle vedeneriste. Pesuhuoneessa ikkuna-aukon reunat ja oviaukon reunat käsiteltiin reilusti vedeneristeellä.

Saunan ja Pesuhuoneen lattian vedeneristys "liitettynä" seinillä olevaan.

Pukuhuoneessa käsittelin lattian pesuhuoneen oven edestä kunnolla ja puolet lattiasta "riittävällä" määrällä. Tarkoituksena olisi, että vilvoitteluliikenteen aiheuttama vesikuormitus ulko-oven ja WC:n suuntaan aiheuttaman vesikuormitus pysähtyisi viimeistään vedeneristeeseen ja lattialämmityksen ansiosta haihuisi pois. Pesuhuoneen oven pielessä nostin vedeneristeen kunnolla seinälle. Kyseisessä paikassa olisi tarkoitus varmiuuden vuoksi nostaa myös laatta silikonisaumalla paneelin taaksen rakenteita suojaamaan.

Pukuhuoneen vedeneristetty, vedelle altis pääty.

WC:n seinille tulee tapetti, joten sen alle ei ulkonäkösyistä voinut asentaa vedeneristettä. Sen sijaan kalusteen taakse ja päätyihin nostin vedeneristeen yläreunan yli pöytätason. Muilla seinillä on 10cm laatta alareunassa, jonka takana on vedeneriste käännettynä seinälle. Tapetti on vinyylitapettia, joka sinällään on "vedenpitävää" ja sen alareuna asennetaan vedeneristeen päälle.