Tänään saimme kaikki levyettävät pinnat umpeen. Näin huomenna pääsee tasoitus alkamaan meidän puolestamme siinä järjestyksessä kuin maisteri vain halajaa. Nyt tarttee enää jännittää, että kaikki sähköt ja tukirakenteet levyjen alla ovat siellä missä kuuluukin. Muutaman diplomin sain aikaan - joita myös kottaraisen koloiksi voisi kutsua. Onpahan kittaajalle jotain haasteita kun mun jälkiäni korjailee. Se vain on niin, että kun olet 5-8 reikää mallintanut kohdalleen ja nirhannut reunasta jos toisestakin tarvittavan määrän, niin enää et jaksa pienen kolhun vuoksi aloittaa samaa alusta.

Tänään siivosimme kaiken ylimääräisen ryjän lattioilta pois, jotta laatta pääsee kunnolla kuivumaan ja samalla kaikkien seinien luota piti raivata noin metrin työskentelykaista. Tuli melkoisen avaraa ja nätin näköistä. Paikoitellen on enää todella pienestä kiinni, että saamme homman muuttokuntoon - toisaalla sitten on vielä monta puuhaa... 

Sain siivouksen lomassa tehtyä vielä kirjaston vaneriseinänkin. Se kun sitten oli se viimeinen virallinen levytettävä seinä. Havuvanerin tuomaa habitusta katsellessa tulee väkisin mieleen, että ei olisi ollenkaan huono ajatus kouvuvanerista ajatuksella tehdä valmista seinäpintaa. Meillä tähän vielä kiinnitetään sisustuslevyksi joko StoraEnson Effex tai Koskisen KOKOA(ARKKI) vanerilevypalapeli. Tähän pohjaan on myös äärimmäisen huoletonta kiinnittää telkku ja kajarit yms. kaikki mitä seinälle mahtaa mieli laittaa.

12mm havuvaneri, 6 pistorasiaa, 3 katkaisijaa, 2 kaiutinta ja 4 kaiutinlähtöä siististi paikoillaan.