Viimeisen viikon sisään on tapahtunut vaikka mitä. Pääsuunnittelija on löytynyt, ensimmäinen palaveri on jo takanapäin ja olemme myös myyneet nykyisen asuntomme. Itsellä olo on vähän kuin puulla päähän lyöty, en olisi uskonut, että näin nopeasti joudumme muuttopuuhiin. Vuokrakämppä on tiedossa, ja siellä vietämme sitten rakennusajan. Hieman jo jännittää, miten saamme kamat sullottua tiedossa olevaan 2h+k+s. Varastotilaa olemme jo hieman kyselleet... Eli tammikuussa muutetaan hyvissä ajoin ennen raksa-ajan alkua. Hyvä niin.

Mutta sitten itse projektiin. Pääsuunnittelijaksi saimme niin rautaisen ammattilaisen, että nyt tuntuu, että projekti on hyvissä käsissä. Ensimmäinen (tai oikeastaan toinen) palaveri on jo takanapäin, ja pohjan raakile olemassa. Ollaan molemmat oltu Tonin kanssa ihan fiiliksissä koko viikko siitä, mitä saatiin aikaiseksi. Talosta tulee jotenkin niin meidän näköinen ja oloinen. Haasteen ja samalla myös mahdollisuuden asettavat tontin muodot, ne vaikuttavat aika paljon sisällä tehtäviin ratkaisuihin. Minä taivaanrannan maalarina mietin jo, minkälaisia sisustusratkaisuja tuon kanssa voisi tehdä ;) Sisustuslehtiä on ostettu myös jo melkoinen pino. Olemme päätymässä lautaverhoiltuun puutaloon (kivitalo on pois suljettu, koska kaavan mukaan ulkopintaa ei saa rapata), ja runkopystytys pitkästä puutavarasta tuntuu olevan kaikkien alan ihmisten suositus. Täytynee kuunnella viisaampia.

Nyt sitten pitäisi jatkaa suunnittelua ja myös kyselemään pikku hiljaa vastaavaa mestaria ja työmiehiä. Ei muuten ole ihan helppo projekti sekään näin vieraalla paikkakunnalla...