Eilen ja tänään laatoitettiin pesuhuoneen hylly, puolikkaiden seinien päädyt ja pukuhuoneen ja vessan seinille nostot sekä pesuhuoneen kynnys. Lisäksi takka sai uuden kannen 300x600 harmaista lattialaatoista.

Takan uusi kansi epäonnistuneen mosaiikkilaattaidean tilalla. Etuseinän vuolukivilaatatkin erottuvat paremmin saumauksen jälkeen.

Hylly mokoma teetti aika lailla työtä. Nyt lopussa kiitos seisoo - tai siis sitten kun se on saumattu. Härveliin ei tullut juuri lainkaan paloja, jotka olisivat edes kolmelta syrjältä ehjiä, vaan kaikki palat on enemmän kuin vähemmän pilkeltyjä. Laattojen ja kulmien yhtäaikainen paikalleen asentaminen aiheutti lähinnä hallitun kaaoksen hallinnan. Aina kun liikutat yhtä liikutat toista ja viidettä ja kun lista jässähti kiinni, et liikuttanut enää mitään tai sitten aloitit kaiken alusta. Eipä mennyt sekään ponnistelu hukkaan =D

Hyllyrakennelma hahmottaa lopulista asuaan.

Pesuhuoneen ja saunan välisen lasiseinän alaosan päätyjen laatoitus meni kivuttomasti kerralla. Tässä kokeiltiin sellaista systeemiä, että kyllästimme listan ja laatan välin sauma-aineella jo ennen asennusta. Saattaa olla, että sauma on pidempi-ikäinen ainevahvuuden yltäessä kapeassa vaikeasti saumattavassa tilassa nyt syvemmälle.

Pesuhuoneen kynnys tehtiin yhden laatan levyiseksi ja "kyljet" pinnoitettiin kapeilla laatan palasilla. Näyttäisi jopa alustavasti siltä, että lasiovea ei välttämättä tarvitsekaan lyhentää vaikka korkeahko kynnys tehtiin oviaukkoon "jälkisuunnittelun" perusteella, jolloin korotusta ei ole huomioitu lainkaan oviaukon yläreunassa.

Pesuhuoneen kynnys kiinnitettynä saumaamatta.

Eilen Tiina pääsi vihdoin tekemään loput urakastaan KHH:n ja WC1:n vesieristyksen kanssa.