Nyt on vintillä vietetty kaksi pidemmän puoleista työpäivää ja puolet tai hieman yli on saatu urakasta haltuun. Raitisilman imuyhde on tehty ja se sekä likaisen ilman putket on eristetty solukumilla höyrynsulkumuovin alapuolelta. Käytännössä pääsen tiivistämään ja sulkemaan läpiviennin IV-koneen yläpuolelta koska vain. Imuyhde päätyseinässä jäi vielä kaipaamaan ulkopuolista ritilää, mutta sitä joudutaan odottamaan kunnes lumet sulaa ja uskalla kiivetä tikkailla yli 5m:n korkeudelle ulkopuolella. Varpusten pesänrakennusviettiä päätin häiritä 1cm:n silmällä varustetulla metalliverkolla, jonka teippasin putken päähän.

Huoneilman lämpötilan alapuolella liikuttavien putkien juuret eristettynä kondension estämiseksi.

 

Valmis hässäkkä IV-koneen yläpuolella.

Liesituulettimen imuputki 160mm halkaisijalla alhaalta huipparin juureen, jossa vasta supistettu 125mm:een Näin sen pitäisi olla hieman hilaisempi ja ei ainakaan heikkotehoisempi.

LVI-työnjohtaja teki tarkastuskäynnin ennen talvilomaansa, eikä muka löytynyt mitään huomautettavaa. Mitään ei tarvinnut purkaa, muuttaa, korjata, paikata vaan jatketaan samaan malliin. Uskomatonta, mutta totta :-)