Vihdoinkin kaikki lävet on lukittu ja saa jättää tavaroita mihin milloinkin sattuu jäämään. Meillä on sikälis onnellinen tilanne, että kaikissa talon kolmesta ovesta on erilainen lukko. Jos joku avain jää kotiin voi kokeilla toista jne... Pian pääsemme työmaakopista eroon ja neljännen sorttinen avain putoaa pelistä.

Kahden väliaikaisen ulko-oven lisäksi pääsimme perehtymään, sateen sattuessa sisätöitä -tilanteessa, saunan ja pesuhuoneen seinien muuraukseen ja operaation vaatimiin esitöihin. Oli kauheasti päätettävää ja nopeasti. Mihin tulee poistoilmakanava, mistä kiukaalle sähköt, mihin lauteet kiinnitetään, vaaka- vai pystypanelointi, lattian ja seinän liittymän malli ja korkeus, saunan sisäkaton korkeus ja jotain muuta vielä oli kai. Onneksi puolet oli jo osin mietitty, neljännekseen sai lonkalta vastattua ja loppu jäi viikonlopun yli hautumaan ja selvitettäväksi. Ja se oli vasta eka 4m2. Jäljellä vain 160m2 =)

 

Ei ihan sen sävyinen kuin olimme ajatelleet, mutta menköön nyt kun halvalla saatiin - siis kevääseen. Saapa nähdä joutuuko vielä laittamaan "Ei mainoksia, kiitos" -kyltin...