Tänään asentelin korkean tilan (K+R+OH)seiniin putkia kaiuttimille ja paikkoja äänilähteille. Systeemi palvelee valikoiden monihuonejärjestelmää. Kaikki sellaiset systeemit, joissa käy passiivikaiuttimet ja tiedonsiirto käyttää langatonta, antenniverkkoa tai RJ45-verkkoa, ovat mahdollisia ja toimivat siististi ilman pintavetoja. Äänilähteille on nyt kolme vaihtoehtoista sijoituspaikkaa, joissa kaikissa on myös data- ja antennikaapelit samassa. Kaiuttimille on olohuoneessa kolme ja ruokailutilassa ja keittiössä molemmissa yksi paikka.

Kirjastoon tein dolpisurraundia varten kaiutinputkitukset. Kaikki samasta lähteestä. Samasta syöttöpisteestä tein terassille kaiutinlähdöt ja varauksen ulkoista ohjausta(infravastaanotin tms.) varten lähdöt. Terassin putkitus odottaa hieman kevyempää pakkasta... Saunan putkitus odottaa vielä lopullista tahtotilaa, vaikka luulen, etten jätä mahdollisuutta käyttämättä huolimatta siitä, etten ensitilassa, enkä ihan heti sen jälkeenkään saunaan poppia veisi.

Makuuhuoneiden osalta päätimme luottaa siihen, että jos monihuonejärjestelmästä tulee kattavampi, se on langaton ja epätodennäköiset, mutta mahdolliset kaiutinvedot tehdään sitten siististi pinta-asennuksena.

Kirjaston seinän "Audiopatteri" odottaa vielä saunan syöttöä kaveriksi.