Nyyh, nyt on tavarat muutettu uuteen osoitteeseen. Seisoessani tyhjässä olohuoneessa ja katsellessani vanhaa kotiamme muutaman kyynelen vieräytin. Miten sitä ihminen voi olla niin hupsu, että joka kerta muuttaessa tuntuu ihan yhtä pahalta?! No, Toni ymmärtäväisesti halasi ja lohdutti, ajatteli varmaan, että "naiset" ;) Mutta, uudet asukkaat tuntuivat arvostavan panosta, jonka tuon rivitalokämpän sisustamiseksi ja pihatöihin laitoimme, joten heille sen mielellään jättääkin.

Pohjapiirustus alkaa tällä erää olla valmis, ja olemmekin siirtyneet laskemaan, mitä tuo kaikki sitten oikein kustantaisi. Lisäksi Toni kävi näyttämässä suunnitelmia Rauman rakennusvalvonnassa ja sai ihan myönteisen vastaanoton. Suunnitelmat näyttävät kuulemma hyviltä ja järkeviltä. Kiitosta saatiin hyvistä ja selkeistä kuvista (kiitos siis suunnittelijalle), olemme kuulemma myös hyvissä ajoin liikkeellä. Itsestä ei ihan siltä tunnu, koska tuntuu, että mietittävää ja hoidettavaa on jo nyt riittämiin. Lienemmekö sitten turhan(kin) pedantteja... Kaiken kaikkiaan, oli positiivinen reissu siellä rakennustarkastajan luona. Olemme esimerkiksi haaveilleet autotallin eteen autokatosta, joka ei sijaitsisi varsinaisella rakennusalalla. Minä noudatin "pessimisti ei pety koskaan" ajatusmaailmaa (Toni taas kerran oli hieman optimistisempi ;) ja olin täysin varma, että lupaa sille ei tulisi, mutta positiivista kyllä, ei esteitä sen rakentamiselle. Hyvä niin.

Kalustetoimittajien tykö on varattu myös audienssit, jotta saamme niitäkin suunnitelmia eteenpäin ja ennenkaikkea jonkinlaisia hinta-arvioita kustannusten määrittämistä varten. Ikkunatoimittajia on myös jo haastateltu ja pikku hiljaa tarjouksia esim. takasta pitäisi alkaa kyselemään. Myös LVI- ja sähköasiat ja suunnitelmien aloittaminen ovat jo mielessä.

Eli kerrostaloasumista ja suunnitelmia, siinä mennään tällä hetkellä. Pohjan laitan tänne kommentteja varten, kunhan ehdin Suomeen tämän viikon jälkeen. Au revoir!