Tänään edellinen kierros sai jatkoa ja saimme keskuspölynimurin asennettua siihen malliin kuin se tässä vaiheessa on mahdollista. Rikkaluukkua lukuunottamatta kaikki letkun "rasiat" on paikallaan ja ullakolla on putket paikallaan. Kodinhoitohuoneessa on kojeen asennusalusta paikallaan ja poistoputki on viety päätyseinästä ulos. Keväällä taloa maalatessa asennetaan vielä ritilä poistoputken päähän ja kytketään imupäiden luukut ja sähköjohdot, niin homma etenee pelkällä pölypussin vaihdolla.

Putzer Eevan asennusalusta. Tuet vielä maalaten, kone päälle, sähköpistoke paikalleen ja komero ympärille niin ollaan tavoitteessa.

Tänään saimme rotia viimeiseenkin putkihässäkkään, kun pukuhuoneen kylmä- ja lämminvesitukit löysivät paikkansa. Käytännön syistä päädyimme siihen, että luovumme saunan seinälle suunnitelluista vesiposteista ja siirrämme ne WC2:een. Putket tulevat saunan lattiasta juuri seinän sisäpinnan kohdalla ylös, joka aiheuttaa vaikeuksia uskottavan vedeneristyksen kanssa. Vessassa taas on kalusteen takana sopivasti 150mm tilaa, eikä ulkopuolella sivuttaissiirto ole kuin noin 5m. Saattaa hieman kustannuksia nostaa, kun joutuu hankkimaan 5m kudosvahvistettua letkua lisää, mutta josko sais mielenrauhan aina saunaa pestessä...