Ny o pari päivää puuhattu kämppää siivoten ja keittiön kaappeja kiinnitellen. Neljä huonetta on tyhjentynyt kaikesta ihme ryjästä ja autotalliin tuli kummasti tilaa kun vähän "järjesteltiin".

Kävimme eilen taas tyhjentämässä paikallisen rautakaupan. Parasta oli emännän lahja isännälle, kun kuulemma muuttotalkoisiin piti saada grilli. No nyt on sitten Grilli - isolla G:llä =D En ole ihan varma uskallanko hakea sen peräkärryllä vai tilaanko rahdin...

Kauppojen kiinni mentyä pääsimme keittiön kimppuun. Aloitin homman rappujen kupeelle tulevan liukuovikomeron kasaamisella. 22mm lastulevystä tehty runko meinasi painaa, mutta ilmeisesti mammallekin on tullut ruista ranteisiin kun kummasti kaappi vain hakeutui paikalleen. Siitä jatkettiin sitten koko saarekkeen matkalta niin, että yläkaappi jäi vielä tälle päivälle. Tänään sitten saimme kivasti kaikki rungot omille paikoilleen. Palaset tuntuivat kivasti osuvan paikalleen kun vielä viinikaapin taakse sokkeliin saimme suunnitellusti mahtumaan keskuspölynimurin putkiston. Putkisto kulkee sokkelilevyn takana etujalkojen ja ruokailutilaan avautuvan viinikaapin takaosan välissä. Rikkaimurin suukappaleen asennus, uuni ja APK odottaa vielä asennustaan, joten luulen, että tarvitaan vielä yksi täysi päivä ennen kuin keittiö on samassa mallissa kuin KHH.

Keittiön saareke ruokailutilasta päin.

APK ja Uuni puuttuvat. Vasen nurkka on keittiössämme hyödyntämättä kalliiden ja osin hyödyttömien nurkkakaappien takia kun säilytystilaa on riittävästi muutoinkin.

Ruokailutilan puoleinen seinusta. Kulmasta uupuu vielä viinikylmiö. KPP:n putki näkyy kivasti lattialla - vielä...