Maanantaina käytiin oikein kunnan rajojen ulkopuolella purkamassa yksi kappale keittiöitä, jotta saadaan meillekin kaappeja. No ehkä niitä on Puustellin kuormassa tullu ihan tarpeeksi, mutta siltä varalta ettei tallissa säilytystila vain edellisten viritysten kanssa lopu, niin tuotiin niin paljon kuin peräkärryyn mahtui. Mielenkiintoisin oli maustekaappi, jolle keksin jo purettaessa ainakin kolme erilaista käyttövaihtoehtoa =D

Eilinen menikin sitten omien kaappien paikallelaittoa valmistellessa. Saumailin kodinhoitohuoneen ja wc1:n seinälle nostetut laatat ja vieläpä askarreltiin niiden yläreunaan komia silikonireunuskin. Kaikkiin kaivoihin asensin butyylimassan tiivistämään kaivon ja vesieristeen liitosta. Ehtoolla kaivoin esiin kaikki KHH -merkinnällä varustetut komerot ja nippelit.

Tänään pääsin sitten täyteen vauhtiin opiskeltuani kasausopusta jonkun tunnin, käytyäni rautakaupassa, asennettuani postilaatikon ja roskapöntön tienposkeen. kolmesta seinästä kahden alakaapit ja toisen yläkaappi löysi paikkansa sillai suhteellisen helposti, ottaen huomioon, että ainoa kokemukseni alalta on ikean hyllykön kasaus. neljään kaappiin tuli reikiä sen verran, että toivoa sopii, notta ovat oikean kokoisia ja oikealla paikallaan... Hieman on lattiassa reilusti kaatoa jalkojen säätövaraan nähden, mutta juuri ja juuri riittää kun taiten rakentelee.

Hyllykomero, pyykkikomer, pesutornin paikka ja allaskaappi.

Siivouskomero (sis. KPP), puhtaan pyykin kaappi, silityskaappi ja kulmakaappi.