Sikäli kun ei torppaan tule tuuliviiriä tahi antennia, on korkein lakipiste saavutettu. Tänään muurarimme teki piipun valmiiksi. Kaikkiaan piipulla on arviolta mittaa joku vajaa 7 metriä, josta tänään muurattiin viimeinen vajaa pari metriä läpi aluskatteen ja yli korkeimmankin harjan. Samalla slammattiin vintillä oleva piipun osuus. Tänään sain piipun ympärillä olevat tiilet muotoiltua mielestäni aika kivasti ja laitoin muovin piipun ympärille odottamaan pellittäjää, joka saapunee ensi viikolla viimeistelemään aikaansaannoksemme. Vintille tarttis laittaa kovaa palovillaa 100mm sisäkaton yläpuolelle. Ensi viikolla olisi sitten takan rappaus.

Piippu odottamassa pellimestaria. Ei olis uskonu, mutta hoitosilta jää alle 10 sentin päähän eikä niitä saanut kuin 3m pätkinä. Arviosta laitoimme ja hyvin kävi, milliäkään ei tarttenu pätkäistä - HUH!

Piippu vintillä tuoreena slammattuna odottamassa villahousuja.

Hanslankarin, siivojan ja viimeistelijän hommien jälkeen saimme vielä tallin yläpojan villat vietyä pihalta tallin vintille suojaan ja odottamaa villoittajaansa. Olishan se lämpö varmaan helpompi pitää sisällä jos o pipa torpalla päässä. Muutakin pientä askaretta, mutta niistä jakossa...