Neljän päivän työtunnit jonoon laittamalla ja tauoista nipistämällä päästiin suunnitellusti tilanteeseen, jossa silmä lepää. 6m 200mm, 30m 160mm, 42m 125mm, 4m 100mm:n putkea ja 20 alaspudotusta sekä lukematon määrä mutkia, liitoksia, kannakkeita ja etenkin pop- eli vetoniittejä löysi paikkansa. Lopputulos on mielestäni ihan kiva. Ilmastointisuunnitelman versio 2 koki melkoisen muutoksen, että luulenpa työn menevän vielä kerran piirrustuspöydälle tai puhallusvillan alta ei ikinä löydä mitään jos jotain tarvitsee etsiä.

Työnäyte. Pesuhuoneen ja saunan poistot sekä saunan raitisilmaventtiilin syöttö viimeisenä valmiina.

Tänään sain IV-koneen yläpuolen höyrytiiviiksi tai ainakin niin uskottavaksi, että itse pidän sitä parempana kuin muut tarjolla olleet vaihtoehdot.

Aiemmin esittelin sovelluksen alapuolelta. Tässä sama yläpuolelta. Höyrynsulkumuovi ja Styrofoam on liimattu uretaanilla ja puristettu kahden puun väliin koko matkalta. Ilmanvaihtokanavat on tiivistetty läpivientikappaleeseen samoin uretaanilla.

Ilmastoinnin käyttöönoton esteenä on enää eristeen puute. Siitä poikiikin toinen urakka, joka ei kaiken järjen mukaan vie ihan niin paljon aikaa. Saa nähdä mitä Tiinan kanssa saamme yhteistyöllä aikaan... Joko ens viikolla ilma kiertäisi - kenties.

Yllä noin puolet loppuviikon eristemäärästä. 2x50mm kertaa edellä mainittu putken määrä. Sitten se on ohi - ei enää villapuuhia :-)