Kolmen päivän pakerrus alkaa pikkuhiljaa palkita. Tänään saimme valmiiksi pesuhuoneen laatoituksen siltä osin kun laatoitus ei ole kosketuksissa lattiaan. On se melkoista laatan pilkkomista kun on nurkkaa, aukkoa ja kulmaa joka toisen laatan kohdalla. Niin se vain pikkuhiljaa hakee laatta seinällä paikkansa yksi toisensa jälkeen. Taisi olla kiiltävä valkoinen iso laatta vaakaan ladottuna kohtuullisen oikea valinta suhteellisen kompaktiin 4m2:n peshuoneeseen. Kaikkien sääntöjen mukaan sen kuuluisi levittää ja avartaa tilan tuntua.

Pesuhuoneen ikkunaseinä saunasta käsin. Ikkunan alle tulee pyyhekuivain, jonka hanakulmarasiat kuvassa.

Suihkuseinää haluan pantata kunnes saan koko kuvasarjan kerralla suihkujen väliin tulevasta kiinnekohdasta. Saunaan kiukaan taakse laittamani kaakeliluja sai tänään pintaansa laatat, joiden kuviosta saa pienen käsityksen valokuvassa, mutta se toivottavasti paranee kun saadaan seinän suuntaiset ledivalot kuviota korostamaan. Ladontaa arvottiin tyypillisesti aivan loppumetreille ja se kannatti. Nyt seinä näyttää kivan elävältä.

Edessä lasiseinän alaosat ja taustalla ikkunan alla kiukaan tausta. Lupaan, että laatta näyttää paremmalta livenä kuin tässä.