Ei mene vapaat hukkaan. Rakentajan arki on iskenyt aika kivasti otsikkoon kunnon helteen antamalla lisävoimalla. Työt etenee mallikkaasti järjestelmällisen työn, hyvän suunnittelun, harkinnan ja joidenkin onnenkantamoisten voimin. 

Nyt on neljä päivää tehty ylätason sokkelia. Hiljalleen alkaa muodot, tilat ja korkeuserot hahmottumaan. Yksi kanjonin ylitys tulee tehtäväksi palkilla ja muutoin homma on ulkokehällä liki valmis. Raudoituksen pariin päästään todennäköisesti jo viikonloppuna. Edelleen mielessä elää toive valaa sokkeli ensi viikon perjantaina - saapa nähdä =D

Sokkelin laudoitus perjantain työpäivän jälkeen.

Kallioon on paukutettu kohta melkein sata reikää ja kivipöly on vallannut paikkansa myös taukotilan ruokapöydässä. Huomenna kiinnitetään loputkin harjateräkset paikoilleen, jotteivät rei'ät mene umpeen sorasta ja tomusta. Siihen on sitten hyvällä omalla tunnolla helppo kiinnittää toistaiseksi suurin investointi seuraaviksi vuosikymmeniksi seisomaan. 

Näyte työnteosta +28C kelissä (kuvassa vain 26C)

Kaukolämpökin saapui sopivasti tällä viikolla. Rauman energia otti taas pisteet kotiin ja tulivat asentamaan jo hyvissä ajoin kaukolämpöputken kun oja oli auki. Ensi viikolla liittymämme saa paikkaeristeet ja hiekkakuorman tahi pari päälleen. Loput onkin meidän heiniämme - sekin ;-)

Kaukolämpöputki teknisen tilan lattian alla(ja läpi)